RING OSS -

Specialtransport

RING OSS -

Om oss

Vår vision är att vara branschledande i Stockholm och Mälardalen inom specialtransport.

Larmac Transport i Stor Stockholm AB grundades 2011 och började blygsamt sin verksamhet med en bärgningsbil och en kranbil. Under 10 år har vårt transportverksamhet växt enormt med 6 anställda och 18 fordon. Vi tar oss an mindre och större jobb inom specialtransport. Våra kunder är både privatpersoner och företag som behöver hjälp med alla typer av specialtransport av större och komplexa last och gods. 

Kontakta oss när ni behöver hjälp med kranbilar, båt-, container- och specialtransport! 

Bäst på specialtransport

Att vi på 10 år gått från 2 till 18 fordon med 6 anställda har helt enkelt att göra med våra medarbetares engagemang och vilja att leverera förstklassiga tjänster inom specialtransport. Våra fokusområden är framförallt: 

  • Specialtransport
  • Kranbilar
  • Containertransport
  • Båttransport

80 procent av allt gods som transporteras i Sverige fraktas med lastbil. Vi vet att utan oss står samhället stilla. Vi är med i branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag där vi bland annat verkar för trafiksäkerhet och effektiva, miljövänliga transporter. Det visar vi med organisationens märkning Fair Transport. Vi utför även alla våra uppdrag i enlighet med de allmänna bestämmelser som Sveriges Åkerföretag har samlat i Alltrans 2007.

Vi är med i branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag där vi bland annat verkar för trafiksäkerhet och effektiva, miljövänliga transporter.                                          

Arbetsmiljö och säkerhet

En god och säker arbetsmiljö är en viktig fråga för oss. Målsättningen med vårt arbetsmiljöarbete är att skapa en arbetsplats som upplevs utvecklande och stimulerande för alla medarbetare. Detta uppnås genom att integrera hälsa och säkerhet i allt vi gör. Trafiksäkerhet intar också en central del av vår verksamhet och för vår personal. I grunden handlar det om riktig kompetens och attityder.

                                                                                   Vi utför även alla våra uppdrag i enlighet med de allmänna bestämmelser som Sveriges Åkerföretag har samlat i Alltrans 2007.                                                                 

Kvalitet och miljö

Vårt transportföretag var tidigt ute med kvalitetsinriktat arbete och idag är det väl förankrat i verksamheten. Företagets policy och rutinbeskrivningar finns lättillgängliga för alla anställda och personalen uppmuntras till att vara aktiva i utvecklingen av företaget. Vår miljöprofil är en del av affärsidén och vårt intresse för miljöfrågor är stort. Personalens miljömedvetenhet och engagemang ökar varje dag.

Välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med specialtransport som kranbil, båttransport eller frakt av container!