RING OSS -

Specialtransport

RING OSS -

Kranbilar

Förutom att vi kör specialtransport fyller kranbilar en stor del av vår verksamhet.

Förutom tjänster inom specialtransport har vi kranbilar för alla behov och kranbilslyft. Med våra kranbilar kan vi hjälpa dig med upplyftning av byggmaterial som till exempel takpannor, hus och båtar. Vi utför även förflyttningar och specialtransport av båtar, förråd, bad och annat större gods.

Kontakta oss om du behöver hjälp med lyft och transport med kranbilar och specialtransport!

Kranbilar med stor kapacitet

Sedan vi startade vår verksamhet inom specialtransport har vi erbjudit hjälp med kranlyft och utkörningar med kranbilar. I många av våra tjänster kombinerar vi också specialtransport med kranbilar. Med våra kranbilar utför vi både upplyftning, förflyttningar och transport av  båtar, bad, material och förråd med mera. Med våra moderna kranbilar kan vi erbjuda en kapacitet för både långa och höga lyft. Om ni behöver kombinera kranlyft med specialtransport kan vi bistå med detta också! Oavsett last och vad som skall transporteras, stort som smått, levererar och placerar vi alltid lasten med goda rutiner och säkerhet.

Proff på specialtransport

Ibland står man mitt uppe i ett arbete eller projekt som kräver frakt av last och gods av speciell karaktär. Detta gäller i synnerhet gods som inte kan fraktas med vanliga lastbilar och faller inom kategorin specialtransport. Vi är experter på allt gods som kräver större lastbilar, container och kranbilar för att lyftas, förflyttas och fraktas. Vi erbjuder dessutom hög kvalitet på specialtransport oavsett vart i Sverige ni befinner er! I vår specialtransport ingår:

  • Containertransport
  • Kranbilar

Vi erbjuder kranlyft och förflyttning med våra kranbilar.                                                         Vi har flertalet kranbilar som beroende på uppdrag också
                                                         hjälper dig med lyft och placering.