RING OSS -

Specialtransport

RING OSS -

Specialtransport

Vi är experter inom specialtransport och båttransporter i Mälardalen och hela Sverige.

Vi är ett komplett transportföretag som kan bistå med de flesta transporter. Specialtransport av exempelvis maskiner, båtar och gods är ett stort område för oss. Vi kan frakta alla typer av gods i såväl en större som en mindre container.

Kontakta oss om du behöver hjälp med specialtransport för större last och gods eller något annat!

Båt- och specialtransport

Vi har över 10 års erfarenhet med frakt och transport av båt- och specialtransport. Vi har genom åren utvecklat och effektiviserat våra transportlösningar för att hela tiden ligga i framkant. Alla våra lastbilar lever upp till kraven för miljöklassen Euro 6. Våra specialtransporter är inte bara effektiva och snabba utan följer också tydligt uppsatta miljömål. Vi tillämpar planerad och ekonomisk körning, så kallad eco-driving, för att minska vår negativa påverkan på miljön så mycket det går.

Containertransport

Förutom specialtransport och kranbilar är containertransport en stor del av vår verksamhet inom transport av last och gods. Container är ett utmärkt sätt att frakta större gods på. En container skyddar effektivt godset mot väder, stöld och transportskador, och dessutom är containrar lätta att lasta och lossa. Vi ser till att godset kommer fram, tryggt och säkert, så att både avsändare och mottagare kan känna sig nöjda med våra tjänster. Oavsett vilken typ av specialtransport du behöver hjälp med kan du kontakta oss. Vi har transportlösningar för de flesta behov!

Vi är experter på båt- och specialtransport i alla storlekar.                                          Vi tar små och stora uppdrag inom båt-, containter- och specialstransport. 

Behöver ni hjälp med specialtransport? Ringa, mail eller fyll ut kontaktformuläret på kontakta oss sidan så återkommer vi snarast!